Oldal kiválasztása

Szolgáltatási feltételek és felelősségkizárás

 

Tisztelt Felhasználó!

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy a minimail.hu, ohu.hu és 7l.hu domain alatti szolgáltatások – beleértve az aldomain-, e-mail-, és webtárhely-szolgáltatásokat – mind harmadik fél szolgáltatóin keresztül valósulnak meg, amelyeket én is bérlek. Ennek következtében nem vállalok semmilyen közvetlen felelősséget a szolgáltatások működéséért, elérhetőségéért, vagy esetleges meghibásodásaiért.

Felelősségkizárás

  1. Szolgáltatások elérhetősége: Minden szolgáltatás a tőlem telhető legnagyobb gondossággal kerül kialakításra és üzemeltetésre, azonban a szolgáltatások folyamatos rendelkezésre állását nem tudom garantálni. Esetleges szolgáltatáskiesés, adatvesztés vagy hibás működés esetén nem vállalok felelősséget.
  2. Harmadik fél szolgáltatók: Mivel a tárhelyszolgáltatásokat, e-mail szolgáltatásokat és aldomain szolgáltatásokat harmadik féltől bérlem, ezek minőségére, elérhetőségére és biztonságára nincs közvetlen ráhatásom. Az ezen szolgáltatók által nyújtott teljesítményért vagy szolgáltatásmegszakításokért nem tartozom felelősséggel.
  3. Adatbiztonság: Mindent megteszek a szolgáltatásokban kezelt adatok biztonsága érdekében, azonban nem tudom garantálni a harmadik fél szolgáltatók által nyújtott adatbiztonságot. Ebből eredően semmilyen adatvesztésért vagy adatvédelmi incidensért nem vállalok felelősséget.
  4. Felhasználói felelősség: A szolgáltatások igénybevétele a felhasználó saját felelősségére történik. A felhasználó köteles betartani minden vonatkozó jogszabályt, és saját maga felelős az általa használt e-mail fiókok és tárhelyek tartalmáért, beleértve azok jogszerűségét és biztonságát.
  5. Felelősségkizárás: Nem vállalok felelősséget a szolgáltatás igénybevételéből vagy annak használhatatlanságából eredő károkért, beleértve a közvetett károkat, bevételkieséseket vagy bármely más anyagi veszteséget. Szintén nem vállalok felelősséget a felhasználók jogsértő tevékenységeiért a szolgáltatások használata során. Amennyiben tudomást szerzek arról, hogy valamely felhasználó bármely szolgáltatás (aldomain, e-mail, webtárhely) jogsértő módon történő használatát végzi, a szolgáltatást azonnali hatállyal megszüntetem. Szükség esetén értesítem a hatóságokat, és jogszabályi kötelezettség esetén együttműködöm a hivatalos szervekkel (pl. adatok átadása hatósági megkeresés esetén).
  6. Szolgáltatásmegszűnés: Fenntartom a jogot arra, hogy bármely szolgáltatást előzetes értesítés nélkül megszüntessem vagy felfüggesszem, amennyiben az szükséges vagy indokolt. A szolgáltatás megszűnéséből eredő esetleges károkért nem vállalok felelősséget.

Fontos, hogy az oldal összes szolgáltatása privát, ezen a weboldalon történő megrendelésre nincs lehetőség.